Extrapriser

Nyheter

Informatie

Solpaneler

Här kan du beställa solpaneler för ditt projekt enkelt och prisvärt. När så önskas levererar vi de beställda solpanelerna direkt på projektets plats. Att köpa solpaneler blir ännu enklare tack vare de kategorier du hittar i menu. Du väljer helt enkelt de tillverkare och monterings tillbehör  som du letar efter.

Solpanelerna som vi säljer är bara...

Här kan du beställa solpaneler för ditt projekt enkelt och prisvärt. När så önskas levererar vi de beställda solpanelerna direkt på projektets plats. Att köpa solpaneler blir ännu enklare tack vare de kategorier du hittar i menu. Du väljer helt enkelt de tillverkare och monterings tillbehör  som du letar efter.

Solpanelerna som vi säljer är bara de paneler som är av kände producenter, och har ett långt garanti och har bevisad sig inom stora projektmässiga installationer.

Jinko Solar:

-JinkoSolar-paneler fungerar bättre vid höga temperaturer och hög luftfuktighet än andra tack vare sina PID-fria produktion.

-JinkoSolar panel fungerar bra i hårt naturskick inklusive frekvent tyfon, jordbävning, snö och vind, närliggande kust, ammoniakomsluten gård etc. på grund av sina överlägsen mekaniska och kemiska spänningsbeständiga kvalitet.

-JinkoSolar-paneler producerar mer el tidigt på morgonen, sent på dagen, och på molniga dagar är resultatet av dess banbrytande cell och cellteknologi.

- En av de lägsta ljusinducerade nedbrytningarna som exponeras i solljus garanterar tillförlitlig produktion över tid.

Solar Fabrik:

-Kvalitets solpaneler producerad i Tyskland.

-Hög prestanda, hög säkerhet, hög tillförlitlighet.

-Mycket transparent självrensande glas-Resistent mot miljöpåverkan:Klarar saltmist och ammoniakstest.

-De flesta paneler PID fri.

-Tysk garanti.

Canadian Solar Inc.

-En av de ledande tillverkarna i världen för att leverera industriledande högeffektiva solceller, solpaneler, solsystem och lösningar för solenergi utanför nätet.

-Med tillverkningsanläggningar i Kanada och Kina har Canadian Solar en total produktionskapacitet eller 2,4 GW.

-Under de senaste 12 åren arbetade Canadian Solar nära med mer än 1 000 kunder i mer än 70 länder och mer än 6GW levererade till solpaneler.

-Årets solprojekt" 2012; andra används av tusentals familjer i deras on-off-nät solsystem för dagligt bruk. Canadian Solar står för kvalitet, tillförlitlighet och värde.

Jinko solar, Solar Fabrik och Canadian Solar är bara en del som vi har i programmet och som säljes just nu i webbutiken, det kommer flera andra fabrikanter

snart i butiken som nya produkter.

Mer

Solpaneler Det finns 21 produkter.

Underkategorier

  • Canadian Solar

    Canadian Solar Inc. är en av de ledande tillverkarna i världen för att leverera branschledande högeffektiva solceller, solpaneler, solsystem och lösningar för solenergi applikationer. Med tillverkningsanläggningar i Kanada och Kina har Canadian Solar en total produktionskapacitet på 2,4 GW. Under de senaste 12 åren har Canadian Solar arbetat nära med mer än 1 000 kunder i mer än 70 länder och mer än 6GW levererat till solpaneler. Vissa av dessa moduler är installerade i fält som 2012 vann "Årets solprojekt"; andra används av tusentals familjer i deras on-off-nät solsystem för dagligt bruk. Canadian Solar står för kvalitet, tillförlitlighet och värde.

  • Jinko Solar

    JinkoSolar (NYSE: JKS) är världsledande inom solindustrin. JinkoSolar distribuerar sina solprodukter och säljer sina lösningar och tjänster till hela världen. JinkoSolar har solprodukter med en integrerad årlig kapacitet på 5 GW för solceller och 9 GW för solmoduler, den 30 juni 2018. Hela produktionsprocessen övervakas noggrant. Varje cell och modul underkastas minst 36 steg av de strängaste kvalitetskontrollrutinerna och genomgår omfattande interna tester i det mest avancerade UL-certifierade testlaboratoriet. De testar sina produkter under extrema förhållanden som tropisk luftfuktighet, ökenvärme, kystsaltdimma eller inhöljd atmosfär i jordbruket.

  • Solarfabrik

    Solar Fabrik är en tysk leverantör av solmoduler med egen produktionsplats i Freiburg. De har över 20 års erfarenhet av solmarknaden. Solar Fabrik har en modern och helautomatisk produktionslinje för att producera sina högkvalitativa solmoduler

Visar 1 - 21 av 21 artiklar
Visar 1 - 21 av 21 artiklar