Extrapriser

Nyheter

Informatie

Växelriktare

Växelriktare för solpaneler på Budgetsolar är av hög kvalitet och är mycket effektiva, vilket ger dig en snabb återbetalning på din investering!

Vad är en växelriktare?

En växelriktare säkerställer att energin som genereras av solpaneler omvandlas till användbar elektricitet. Du kan använda den här kraften för dina elektriska hushållsapparater e...

Växelriktare för solpaneler på Budgetsolar är av hög kvalitet och är mycket effektiva, vilket ger dig en snabb återbetalning på din investering!

Vad är en växelriktare?

En växelriktare säkerställer att energin som genereras av solpaneler omvandlas till användbar elektricitet. Du kan använda den här kraften för dina elektriska hushållsapparater eller returnera den till din energileverantör om dina solpaneler genererar mer än du för närvarande använder. En växelriktare bestämmer allt du får från dina solpaneler. Det är därför det är viktigt att titta på de högkvalitativa växelriktare som installeras bakom solpanelerna när du köper ett solenergisystem. Budgetsolars-specialisterna är glada att ge dig råd.

Hur fungerar en inverter?

Växelriktare (även kallad inverter) är en viktig del av ditt solenergisystem. Solpaneler levererar likström och en växelriktare omvandlar detta till växelström. Växelströmmen tillförs elnätet via mäterskåpet, varefter du kan använda elen. Växelriktaren säkerställer också att solpanelerna fungerar med sin maximala kapacitet och mäter systemets effekt.

Inverterarens roll i solpanelernas effektivitet:

Omformaren kan göra skillnaden mellan en acceptabel och god avkastning på solpaneler. Detta beror på att inverteraren bestämmer hur mycket energi som genereras från solpanelerna under olika väderförhållanden. Omformaren är mycket efterfrågad eftersom den måste fungera bra i alla typer för bästa resultat. En bra inverterare kan därför leda till upp till 15% mer effektivitet. Budgetsolars ger dig gärna råd vilken växelriktare passar bäst till dit projekt

Mer

Växelriktare  Det finns 32 produkter.

Underkategorier

 • GROWATT

  Growatt New Energy Technology Co., Ltd grundades 2010 med fokus på att tillverka växelriktare och  systemlösningar för den globala marknaden. Hittills har Growatt nått över 2,5 GW installation över hela världen, känd som en världsledande tillverkare av kostnadseffektiva solcells växelriktare med hög effektivitet.

 • SolarEdge

  SolarEdge växelriktare

 • SMA

  SMA Solar Technology är en marknadsledande  specialist för  växelriktare  till solceller. SMA erbjuder rätt lösning för alla solcellsanläggningar; Sunny Boy för små PV-system, Sunny Tripower för kommersiella system och Sunny Island för back-up och off-grids-system.

 • ZCS

  ZCS växelriktare

 • Optimizer

  Optimizer/optimerare som passar bland annat Solar Edge 

per sida
Visar 1 - 25 av 32 artiklar
Visar 1 - 25 av 32 artiklar